Online coaching

 

Wat kan u van ons verwachten?

  • Wetenschappelijke kennis in combinatie met jarenlange ervaring in het vakgebied.
  • Volledige persoonlijke begeleiding.
  • 24/7 de mogelijkheid tot online vragen stellen via Whatsapp.
  • Persoonlijk & Flexibel voedingsschema met alle bijbehorende kennis over voeding aangevuld met de MyFitnessPal gids.
  • Persoonlijk op jou lichaam afgestemd trainingsschema met alle bijbehorende kennis over oefeningen en training. 
  • Extra informatie omtrent diverse onderwerpen zoals slaap, stress etc.
  • Wekelijkse evaluatie.
  • We helpen je resultaat te behalen en te behouden.
  • Supplementengids.
  • Tips omtrent alcohol, uitgaan & festivals.

Hoe gaan wij te werk en waarom?  

Wij van Nick & Jim coaching bieden een totaalpakket aan in online coaching. Wij doen dit om de volgende redenen: Afvallen, aankomen of het verbeteren van sportprestaties wordt bereikt door een combinatie van verschillende factoren. Voeding, training, slaap en persoonlijke omstandigheden zijn daarin belangrijk.

Omdat dit bij iedere cliënt anders is, moeten we om zijn of haar doelen te bereiken kijken naar het totaalplaatje van deze factoren. Ook is ieder lichaam anders, daarom doen wij onze coaching aan de hand van een intakegesprek. Wij zullen in dit gesprek vragen stellen om kennis te maken en basisinformatie te krijgen omtrent jouw doelen, persoonlijke omstandigheden, fysieke gesteldheid etc. Na dit gesprek van circa 30 minuten,  sturen wij een uitgebreide vragenlijst die dient beantwoord te worden zodat wij alle informatie hebben om aan de slag te kunnen.  Wij zullen vervolgens een realistisch en volledig persoonlijk plan maken gericht op jouw doelen.  Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit een persoonlijk voedings- en trainingsschema waarbij alle benodigde achtergrondinformatie wordt uitgelegd. Dit houd in dat we onze kennis wetenschappelijk onderbouwen en uitleggen hoe je dit zelf simpel en makkelijk kan toepassen. We leren je hoe je resultaat kan behalen en hoe je dit kan behouden. Wekelijks zal vervolgens via een mail/whatsapp je progressie geëvalueerd worden. Zo kunnen wij aanpassingen maken waar nodig en je begeleiden tot het einddoel bereikt is. 

 

Wat kost online coaching?

Online coaching kost bij ons 134,95. Hiervoor krijg je 3 maanden volledige begeleiding met alles op het gebied van voeding en training. Hierna is de mogelijkheid tot maandelijks verlengen. 

Waarom niet per maand? Om een goed resultaat te bereiken is minder dan 3 maanden simpelweg te kort. Het beheersen van alle skills die we je gaan aanleren kan even duren. Minimaal 3 maanden is dus wenselijk voor goede begeleiding.

Dat is veel geld! Online coaching is geen sportschool abonnement. Wij behalen resultaat en brengen je kennis bij waar je de rest van je leven wat aan hebt. Een goede gezondheid en fysiek is een van de belangrijkste dingen die je als mens kan hebben, onze coaching is daarom van grote waarde. Zie dit als een investering in jezelf voor de rest van je leven! 

Na 90 dagen geen resultaat = geld terug